Φθινοπωρινές εκδρομές με ασφάλεια

rain

Με τις απότομες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες να είναι το χαρακτηριστικό των φθινοπωρινών μηνών η προνοητικότητα των οδηγών και η σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου κρίνεται απαραίτητη ώστε να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις.

Διαβάστε παρακάτω τα βασικά σημεία που θα πρέπει οπωσδήποτε να ελεγχθούν ώστε να είστε σίγουροι ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες, η υγρασία και η έντονη βροχή δεν θα χαλάσουν την εκδρομή σας.

  • Μπαταρία. Αν η μπαταρία μας είναι εξασθενημένη  τότε το πιο πιθανό είναι με τα πρώτα κρύα να μας εγκαταλείψει. Για αυτό θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είναι σε καλή κατάσταση.
  • Υαλοκαθαριστήρες – Υγρό παμπριζ. Τι πιο συνηθισμένο κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες από τις συχνές βροχές; Φανταστείτε λοιπόν να βρεθείτε σε κατάσταση έντονης βροχόπτωσης και οι υαλοκαθαριστήρες να είναι φθαρμένοι. Ενώ πολλές φορές το ψιλόβροχο και οι λασπωμένοι δρόμοι λερώνουν το παμπριζ και το υγρό καθαρισμού του παμπριζ είναι απαραίτητο.
  • Ελαστικά.  Βρεγμένοι δρόμοι και φθαρμένα ελαστικά είναι ένας άκρως επικίνδυνος συνδυασμός που δεν πρέπει να ρισκάρεις. Τα καλά ελαστικά σου παρέχουν σταθερή οδήγηση ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.
  • Σύστημα Θέρμανσης. Πότε δεν ξέρεις πως μπορεί να αλλάξει ο καιρός και το να αντιμετωπίσεις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς να δουλεύει το σύστημα θέρμανσης σίγουρα θα είναι κάτι το δυσάρεστο.

Και αν οι παραπάνω έλεγχοι μπορούν να γίνουν εύκολα από οποιοδήποτε οδηγό καθαρά εμπειρικά οι παρακάτω απαραίτητοι έλεγχοι θα πρέπει να γίνουν από εξειδικευμένο προσωπικό.

  • Φρένα.
  • Φίλτρο αέρα, ψυγείο, κινητήρας.
  • Λίπανση & έλεγχος.

Στην AUTOTECHNIK πέρα από τους κλασσικούς ελέγχους ΚΤΕΟ και την έκδοση κάρτας καυσαερίων σε μόλις 10’ σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε έναν πλήρη έλεγχο στο αυτοκίνητο σας ώστε να είστε βέβαιοι για την κατάσταση του.

Εάν λοιπόν βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη ή στις κοντινές περιοχές, καλέστε τώρα στο 2310685800 ή συμπληρώστε την φόρμα εδώ και κλείστε άμεσα ένα ραντεβού για τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας!

Εγγραφή στο Newsletter

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Έλεγχος Κ.Τ.Ε.Ο.

Περνάνε Κ.Τ.Ε.Ο

orange pointΙ.Χ. Επιβατικά
orange pointΕκπαιδευτικά
orange pointΤαξί
orange pointΓερανοφόρα
orange pointΟχήματα Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (A.D.R.)
orange pointΑνάριθμα προς ταξινόμηση
orange pointΦορτηγά
orange pointΛεωφορεία
orange pointΔίκυκλα
orange pointΟχήματα μεταφοράς ευπαθών προϊόντων (A.T.P.) 

 

 

Λίγα λόγια για μας

Το Κ.Τ.Ε.Ο. Autotechnik ιδρύθηκε το 2007 από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για το αυτοκίνητο. Σήμερα αριθμεί σαράντα μέλη και διαθέτει γραμμές ελέγχου επιβατικών/βαρέων οχημάτων, λεωφορείων και δικύκλων.

Ακολουθήστε μας:  facebook 32twitter 32 google 32insta mail 32