ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκη – Εύοσμος

Πότε περνάω ΚΤΕΟ?

GDPR Compliance

Προγραμματίστε το Ραντεβού Σας

Καλέστε μaς

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή : 8:00 – 18:00  Σάββατο: 8:00 – 16:00

Τοποθεσία

1η παρ. Μακρυγιάννη, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη

Γιατί να μας επιλέξετε:

Πλεονεκτήματα ιδιωτικού Κ.Τ.Ε.Ο.

Διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό.

Εύκολη και άμεση πρόσβαση στο Ι.Κ.Τ.Ε.Ο.

Ευχάριστος χώρος αναμονής, με δωρεάν ροφήματα και δωρεάν WiFi.

Ο εξοπλισμός του Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. ελέγχεται συνεχώς από εξωτερικούς φορείς έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ακρίβεια των μετρήσεων και η ποιότητα των ελέγχων.

Άριστα καταρτισμένο προσωπικό, πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με ευγένεια και όρεξη.

Είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 9001 και κατά TUV AUSTRIA.

Οnline έλεγχος για το πότε περνάτε ΚΤΕΟ

Ποίοι είμαστε:

Το ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης – Autotechnik, αποτελεί πιστοποιημένο κέντρο τεχνικού ελέγχου οχημάτων και βρίσκεται στη Δυτική Θεσσαλονίκη (προέκταση Μακρυγιάννη, Εύοσμος). Είναι δημιούργημα πτυχιούχων μηχανικών της Θεσσαλονίκης και λειτουργεί με βασικό άξονα την υπευθυνότητα, τη συνέπεια και, πάνω από όλα, την τεχνογνωσία.

 

Το AUTOTECHNIK σας υποδέχεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, στο φιλικό του περιβάλλον, με εύκολη πρόσβαση για ΑΜΕΑ. Στη διάρκεια της παραμονής σας, προσφέρονται δωρεάν ζεστά και κρύα ροφήματα.

Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, από το άριστα τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό. Με την πρωτοποριακή υπηρεσία pick-up delivery, γίνεται δωρεάν παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου σας, όπου εσείς θελήσετε.

Σημεία Ελέγχου

Οπτικός Έλεγχος

O οπτικός έλεγχος γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένους ελεγκτές με στόχο την άριστη λειτουργία διαφόρων υποσυστημάτων (εξωτερικών και εσωτερικών) του οχήματος.

Έλεγχος Σύγκλισης Απόκλισης

O έλεγχος Σύγκλισης-Απόκλισης γίνεται με στόχο την διατήρηση της ευθύγραμμης πορείας του οχήματος. Για την ασφάλεια των επιβατών και τη μακροζωία των ελαστικών του οχήματος.

Έλεγχος Συστήματος Πέδησης

O έλεγχος συστήματος πέδησης είναι σημαντικός τομέας της διαδικασίας του τεχνικού ελέγχου, καθώς τα φρένα δίνουν τη δυνατότητα ακινητοποιήσεως του οχήματος στις ανάλογες περιπτώσεις.

Έλεχγος Συστήματος Ανάρτησης

O έλεγχος συστήματος ανάρτησης γίνεται με στόχο τη σωστή λειτουργία του οχήματος. Σε απόσβεση κραδασμών και επαναφοράς πρόσφυσης των τροχών με το έδαφος και για την διασφάλιση της άνεσης των επιβατών και της οδηγικής συμπεριφοράς του οχήματος.

Έλεγχος Καυσαερίων

O έλεγχος καυσαερίων γίνεται με στόχο την ελαχιστοποίηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Γίνεται έλεγχος κάθε εξάμηνο ή ετησίως και αποδίδεται κάρτα καυσαερίων.

Έλεχγος Φώτων

O έλεγχος των φώτων ενός οχήματος είναι εξαιρετικά σημαντικός για την ασφαλή μετακίνηση μας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εξειδικευμένοι Τεχνικοί

Σημεία Τεχνικού Ελέγχου

Λεπτά Μέσος Όρος Αναμονής

Ευχαριστημένοι Πελάτες

KTEO DELIVERY

Τεχνικός Έλεγχος ΚΤΕΟ χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα

Παραλαβή Οχήματος

Τεχνικός Έλεγχος

Παράδοση Οχήματος

Καθαρισμός

F.A.Q.

Τι σημαίνει ΚΤΕΟ και τι είναι ΙΚΤΕΟ;

Η συντομογραφία ΚΤΕΟ προέρχεται από τις λέξεις: Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων. Αντίστοιχα το ΙΚΤΕΟ είναι το Ιδιωτιkό Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων.

Ποια η χρησιμότητα των ΚΤΕΟ;

Τα ΚΤΕΟ σαν στόχο έχουν τον έλεγχo της σωστής λειτουργίας των οχημάτων και των υποσυστημάτων τους, ώστε να είναι ασφαλή για τους επιβαίνοντες και όσο το δυνατόν λιγότερο ρυπογόνα για το περιβάλλον.
Και γιατί να προτιμήσω το ιδιωτικό ΚΤΕΟ;
Τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ σήμερα λειτουργούν με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα κάτω από αυστηρούς ελέγχους πιστοποίησης και ελέγχου. Είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρονικά συστήματα τα οποία είναι συνεχώς συνδεδεμένα με την βάση του Υπουργείου Μεταφορών ώστε να απoφεύγονται παρατυπίες.
Πότε πρέπει να περάσω το όχημα μου από ΚΤΕΟ ;
Για επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης και φορτηγά, ο αρχικός έλεγχος πραγματοποιείται 4 χρόνια μετά την ημερομηνία έκδοσης 1ης άδειας και στη συνέχεια πραγματοποιείται περιοδικός έλεγχος ανά διετία .
Και αν αργήσω;
Το όχημα είναι εκπρόθεσμο ως προς τον τεχνικό έλεγχο και θα πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο πρόστιμο υπέρ του Δημοσίου.
Τι πρόστιμο πληρώνω αν χάσω την προθεσμία του ΚΤΕΟ;
Στα επιβατικά οχήματα τα παράβολα υπέρ δημοσίου είναι :

  • 16€ για εκπρόθεσμα μέχρι 30 ημέρες,
  • 33€ για παραπάνω από 30 ημέρες και μέχρι 6 μήνες.
  • 65€ για εκπρόθεσμο πέραν των 6 μηνών.
  • Αντίστοιχα για τα φορτηγά <3,5 τόνων το πρόστιμο είναι 20 €, 39€ και 78€.
Τι είναι ο εκούσιος έλεγχος;
Ο εκούσιος έλεγχος πραγματοποιείται στο Ι.ΚΤΕΟ μας και είναι ο έλεγχος του οχήματος σε όλα τα σημεία που ελέγχονται και κατά τη υποχρεωτική διαδικασία του Τεχνικού Ελέγχου. Αφoρά όλους τους οδηγούς (ιδιώτες, εμπόρους, επαγγελματίες) και σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε την πραγματική κατάσταση που βρίσκεται το όχημα σας, ανά πάσα στιγμή (π.χ. πριν από ένα ταξίδι, πριν την αγορά ενός μεταχειρισμένου ή πριν την επίσκεψη σε κάποιο συνεργείο.)

Χρήσιμες Πληροφορίες

Μάθετε ποιες είναι οι ΚΤΕΟ τιμές & πόσο είναι το πρόστιμο

Μάθετε ποιες είναι οι ΚΤΕΟ τιμές & πόσο είναι το πρόστιμο

Έφτασε η ώρα για να πραγματοποιήσετε τον περιοδικό έλεγχο ΚΤΕΟ στο όχημά σας και αναρωτιέστε ποιες είναι οι ΚΤΕΟ τιμές;  Ο τεχνικός έλεγχος οχημάτων, γνωστός και ως έλεγχος KTEΟ, έχει πολλαπλή σημασία για τη λειτουργία των οχημάτων και των υποσυστημάτων τους....

Διαβάστε Περισσότερα
Αναστολή Λειτουργίας ΚΤΕΟ – Παράταση Ελέγχου ΚΤΕΟ

Αναστολή Λειτουργίας ΚΤΕΟ – Παράταση Ελέγχου ΚΤΕΟ

Βάσει της νέα κυβερνητικής απόφασης αναστέλλεται η λειτουργία των ΚΤΕΟ έως 18/01/2021 προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid -19. Εξαίρεση αποτελούν ΟΛΕΣ οι κατηγορίες βαρέων οχημάτων (φορτηγά, λεωφορεία αυτοκίνητων οχημάτων), ο έλεγχος των οποίων θα...

Διαβάστε Περισσότερα
Ανακοίνωση: Αναστολή Λειτουργίας ως 30/11

Ανακοίνωση: Αναστολή Λειτουργίας ως 30/11

Βάσει της Κ.Υ.Α ΦΕΚ Β 4899 αναστέλλεται η λειτουργία των ΚΤΕΟ έως 30/11/2020 προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid -19. Εξαίρεση αποτελούν ΟΛΕΣ οι κατηγορίες βαρέων οχημάτων (φορτηγά, λεωφορεία αυτοκίνητων οχημάτων), ο έλεγχος των οποίων θα...

Διαβάστε Περισσότερα
Εξυπηρέτηση- συνέπεια-ταχύτητα-επαγγελματισμός. Όμορφος χώρος αναμονής. Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για την κατάσταση του φορτηγού μου. Συνεχίστε έτσι…..κανένα παράπoνο !
Νίκος

Οδηγός Φορτηγού

Άμεση εξυπηρέτηση με δυνατότητα είτε ραντεβού είτε χωρίς. Ευγενικό προσωπικό σε όλους τους χώρους του ΚΤΕΟ. Σου προσφέρουν καφέ από μηχάνημα δωρεάν κατά τη διάρκεια της αναμονής σου, σημειωτέον ότι έχεις απόλυτο έλεγχο της πορείας του αμαξιού σου, μιας και ο χώρος αναμονής έχει τζάμια που βλέπουν τις εργασίες του ΚΤΕO.
Κατερίνα

Οδηγός Ι.Χ.

Άψογη εξυπηρέτηση. Υπάρχει μηχάνημα με δωρεάν καφέ στον χώρο αναμονής. Ευγενικό και καταρτισμένο προσωπικό.
Βαγγέλης

Οδηγός ΤΑΧΙ

Επικοινωνήστε μαζί μας

GDPR Compliance

1η παρ. Μακρυγιάννη, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη

 

∆ευτ. - Παρ.: 8π.µ - 8µ.µ/Σαβ.: 8π.µ - 4µ.µ

 
AUTO TECHNIK LOGO

Λίγα λόγια για εμάς

Εγγραφή στο Newsletter

Τοποθεσία

1η παρ. Μακρυγιάννη, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή : 8:00 - 18:00
Σάββατο: 8:00 - 16:00
Κυρ.: Κλειστά

elGreek